De Eerste Nederlandse Airporttaxi App Met Landelijke Dekking

Wat Wij Doen

DLX TRAVEL is een door-to-door schipholtaxi service. Vliegreizen zijn altijd een stressvolle aangelegenheid. Met de hulp van onze comfortabele auto’s en ervaren chauffeurs kunnen wij een stukje stress bij u wegnemen. Onze chauffeurs halen u op de gewenste locatie. Dit kan thuis zijn maar ook bij uw hotel of kantoor. We zetten u af bij de juiste vertrekhal zodat u op een zorgeloze manier uw vlucht kunt halen.

Naast de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht kunt u met DLX TRAVEL ook vanuit de kleinere steden en dorpen door heel Nederland naar Schiphol worden gebracht tegen een zeer voordelig tarief.

Het enige wat wij van u vragen is om het boekingsformulier in te vullen, zodat onze DLX TRAVELchauffeurs op het juist moment op de gewenste ophaallocatie voor u klaar staan.

DLX TRAVEL brengt je tegen scherpe prijzen en naar volle tevredenheid richting luchthaven Schiphol. Wij hanteren hiervoor vasten prijzen en voor bagage worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wilt u een van onze taxi’s boeken klik hier en ga met een gerust hart op reis.

Van En Naar De Luchthaven
Bij ons rijdt u met eigen chauffeurs met eigen auto's naar luchthavens zoals Schiphol. U bent daardoor verzekerd dat uw boeking uitgevoerd wordt en dat u altijd klantvriendelijk te woord gestaan wordt. Klik hier om te boeken

  • BETROUWBARE CHAUFFEURS
    Rij naar Schiphol met onze klantvriendelijke chauffeurs.
  • VASTE PRIJZEN
    Boek bij ons uw luchthaventaxi  tegen vaste prijzen.
  • BOEK VOOR NU OF VOOR LATER
    Boek een taxi voor nu of reserveer voor later.